Technische project ondersteuning

Schuurman Consultants verleent aan haar opdrachtgevers projectondersteuning en consultancy bij projecten op het gebied van infra, civiele techniek en constructiewerken.

Onze technische specialisten voeren mede door hun specifieke kennis, ervaring en inzet zelfstandig bij onze opdrachtgevers de opdrachten uit.

Na zorgvuldige inventarisatie inzake de `scope of work`, duur en plaats van de opdracht selecteren onze consultants de juiste technische specialist voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Onze specialisten voeren de werkzaamheden zelfstandig uit en rapporteren daarbij aan Schuurman Consultants.

Bij voltooiing van de opdracht worden de werkzaamheden opgeleverd aan onze opdrachtgevers.

Professional centraal

Bij de invulling van de opdracht stellen wij de professional centraal. Het team van professionals voor elk project wordt nauwkeurig geselecteerd, zodat door een optimale samenwerking de opdracht succesvol wordt uitgevoerd.

Verschillende criteria

Bij het samenstellen van een project team, hanteren we verschillende criteria, harde en zachte. Het komt voor dat de opleiding en ervaring van de specialist exact aansluiten aan de projecteisen, maar dat hij toch niet passend is voor het project team.

De specialist moet ook passen binnen de cultuur van de opdrachtgevende organisatie. Om dat te kunnen vaststellen, raadplegen we geen files, maar geven we persoonlijke aandacht en onderhouden we frequent contact met zowel de technische specialist én met u.

OTYS Recruiting Technology
Mansource BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.